Admin Admin
Αριθμός μηνυμάτων : 8056 Registration date : 10/07/2008
| Θέμα: Ρητά και γνωμικά 12.03.10 18:27 | |
| Πολλα από τα δεινα της φυλης μας οφειλονται στα 3 Ρ. Ρουφιανια, ραχατι και ρουσφετι. Και οι τρεις λεξεις είναι τουρκικες. Τα καταλοιπα δεν εχουν εξαλειφθει…
Η αληθεια υπαρχει. Το ψεμμα πρεπει να εφευρεθει.
- Υπομονη ρε φιλε, θα ερθουν καλυτερες μερες. - και αν λειπω;
Νόμος των εταιρειών: Η πολυτέλεια της διακόσμησης του μπροστινού γραφείου είναι αντιστρόφως ανάλογη της αξιοπιστίας της εταιρείας.
Σε μία λέξη μπορώ να συνοψίσω όλα όσα έμαθα για τη ζωή: Συνεχίζεται!
Δεν ξέρω το μυστικό της επιτυχίας, αλλά το μυστικό της αποτυχίας είναι να προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους.
Οι πολλές γνώσεις δε σου διδάσκουν κατανόηση. Ηράκλειτος
Όταν διψάς, οι μικροπωλητές στα διόδια πουλάνε φιστίκια.
Από την εποχή που εφευρέθηκε το photoshop καταργήθηκε η δίαιτα
Εχω φωτογραφικη μνημη αλλα μου τελειωσε το φιλμ
Τα ράσα δεν κάνουν τον παπά αλλά και παπάς που να κάνει ευχέλαιο με μαγιό και βατραχοπέδιλα δεν λέει.
Αδικια είναι να σου γκρεμιζουν τα ονειρα που φτιαχνεις. Είναι όμως ειρωνια να σου τα γκρεμιζει αυτος που είναι μεσα.
Καλύτερα να μαθαίνεις από τα λάθη των άλλων παρά από τα δικά σου.
Οποιος φοβαται ότι θα πεσει, μια ζωη θα σερνεται
Δυο ειδων αγαθα υπαρχουν. Τα υλικα και τα πνευματικα. Οι ανθρωποι στα μεν υλικα αγαθα δεν βλεπουν τι εχουν αλλα τι τους λειπει. Στα πνευματικα, δεν βλεπουν τι τους λειπει αλλα τι εχουν…
Ο κακός χρόνος περνάει, ο κακός γείτονας δεν περνάει
Όταν βρεθείς στη μικρή περιοχή, βάλε το γκολ και μετά έλα να συζητήσουμε για το ποιες επιλογές είχες…
καμια φορα οι ανθρωποι προτιμουν τη σιγουριά της θλίψης από την αβεβαιότητα μιας νέας περιπέτειας
Μπορεί να μην πήγατε εκεί που σκοπευάτε να πάτε, αλλά προσπαθήστε να καταλήξετε εκεί που θέλετε να είστε
Mην ρωτάτε ποιοί είστε και προς Θεού μην παραμείνετε οι ίδιοι
Το πλοίο στο λιμάνι είναι ασφαλές. Αλλά τα πλοία, δεν φτιάχνονται γι’αυτό.
Ο Θεός δεν θα μας ρωτήσει σε ποια γειτονιά μένουμε. Θα μας ρωτήσει πώς φερθήκαμε στους γειτόνους μας.
Το καλο το παλικαρι, ξερει και αλλα παλικαρια
Κατά καιρούς όλοι μας μπερδεύουμε το «ευχαριστιέμαι» με το «ξοδεύω» και το «υπάρχω» με το «έχω»
Περισσότερα εδώ | |
|